Kiefer Sutherland & His Band naar de Melkweg

Ticketmaster
Kiefer Sutherland & His Band naar de Melkweg
Kiefer Sutherland & His Band naar de Melkweg

“I hear about an actor wanting to do music and my eyes roll back too,” gaf Kiefer Sutherland al toe in een interview. Maar achter Jack Bauers gefluister blijkt dus al die tijd een prachtige rauwe strot schuil te gaan. Gekoppeld met die fraaie afgeleefde kop was het eigenlijk zonde om géén country-album te maken. Dat album, ‘Down In A Hole’, kwam er dus in 2016, met heerlijke tranentrekkers als ‘Not Enough Whisky’ en de gospelgetinte ode aan drank ‘Can’t Stay Away From You’. Nu combineert hij de opnames van zijn nieuwe Netflix-serie ‘Designated Survivor’ met touren. We kunnen ons vervelender levens voorstellen!

Kiefer Sutherland & His Band
Datum: 17 juni
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek