Little Big & De Likt naar 013

Ticketmaster
Little Big & De Likt naar 013
Little Big & De Likt naar 013

Little Big wordt ook wel het Russische antwoord op Die Antwoord genoemd. Onder aanvoering van een DJ, een (in verhouding) groot hooligantype – niet voor niets heet een van hun tracks ‘Russian Hooligans’ – en een kleine MC raast het collectief in hoog tempo door elke show. Andere songtitels als ‘Everyday I’m Drinking’ en ‘Big Dick’ maken in één klap de essentie van deze muziek duidelijk: bizar, rauw en keihard. De combinatie van harde rave beats, wodka, clowns en lilliputters is enorm verslavend, zo bleek al eerder tijdens hun show op Lowlands. This is Russia Bitch!

In 2014 was daar opeens De Likt. Drie Rotterdamse jongens die hun mix van hiphop en futuristische funk beats rechtstreeks in je gezicht gooien. Met nummers als ‘Bloed Aan De Muur’ en ‘Ja Dat Bedoel Ik’ is eigenlijk op voorhand al te zeggen dat onze Jupiler Stage deze avond niet gaat overleven. Kort na het uitbrengen van hun titelloze debuutalbum in 2015 maakte ook het grote publiek kennis met De Likt dankzij de inmiddels miljoenen keren bekeken parodie op Kenny B’s hit ’Praat Rotterdams met me’. Zouden deze mannen ook een woordje Tilburgs spreken?

Little Big & De Likt
Datum: wo 17 mei ’17
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek