Little Steven and the Disciples of Soul naar Carré

Ticketmaster
Little Steven and the Disciples of Soul naar Carré
Little Steven and the Disciples of Soul naar Carré

Na jarenlang naast Bruce Springsteen op het podium te hebben gestaan, startte Steven Van Zandt in de jaren tachtig zijn soloproject Little Steven and the Disciples of Soul. Hiermee bracht hij vijf solo-albums uit. Naast zijn carrière als muzikant is Steven ook bekend van zijn rol als Silvio Dante in The Sopranos én bedacht hij Lilyhammer waarin hij niet alleen de hoofdrol speelde, maar waarvoor hij ook de regie en de muziek voor zijn rekening nam.

Niet alleen zal Little Steven and the Disciples of Soul weer touren in 2017, de band werkt ook hard aan een nieuw album. Hiermee keert Steven terug naar zijn Rhythm & Blues roots. Daarnaast zal er ook een boxset van al zijn solo-albums verschijnen. Ook stond de gitarist vorig jaar met Bruce Springsteen op het Haagse Malieveld en speelde hij mee tijdens de optredens van de Amerikaanse zanger op Pinkpop in 2009 en 2012.

Little Steven and the Disciples of Soul
Datum: 25 juni
Zaal: Carré
Aanvang: 20:00 uur
Kaartverkoop start vrijdag 10 maart om 10:00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek