Daniel Romano naar Paradiso

Ticketmaster
Daniel Romano naar Paradiso
Daniel Romano naar Paradiso

De eerste paar platen van de jonge Canadese countryzanger Daniel Romano zijn in ons land goeddeels onopgemerkt gebleven, maar zijn derde album ‘Come Cry With Me’ (2013) kreeg gelukkig de publiciteit die het verdient. Al was het alleen maar vanwege de hoes, waarop Romano afgebeeld staat als rasechte jaren zeventig countryster, inclusief snor en bruin pak. Maar denk nu niet dat Romano een cowboy in hart en nieren is. Hij scheert net zo makkelijk zijn baard en haar eraf, trekt een leren jas aan en gooit wat psychedelica bij zijn doorgaans bloedserieuze country-met-snik die zich kan meten met het werk van Gram Parsons, Willie Nelson, Waylon Jennings en Merle Haggard. Later dit jaar verschijnt alweer het zesde album van Romano.

Daniel Romano
Datum: Maandag 04 september 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek