Marco Santos & Friends naar ’t Paard

Ticketmaster
Marco Santos & Friends naar ‘t Paard
Marco Santos & Friends naar ‘t Paard

Marco Santos, geboren in Pombal, Portugal, studeerde aan het conservatorium in Lissabon, Den Haag en Rotterdam. De drummer en componist ziet zowel Nederland als Portugal als zijn thuisbasis en reist ondertussen de wereld over om op te treden en les te geven. Zijn liefde voor muziek, waaronder klassieke, jazz- en wereldmuziek, blijkt uit de vele projecten en samenwerkingen die Santos regelmatig aangaat en de gepassioneerde shows die hij, liefst omringd met zoveel mogelijk muzikale vrienden, live neerzet.

Marco Santos & Friends 3

featuring:
– Lilian Vieira
– Susana Raya
– Kees Gelderblom
– Michiel Stekelenburg
– Koen Schalkwijk
– Alessandro Fongaro

& special guests:
Omar Ka & more tba

Marco Santos & Friends
Datum: 22 april
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30U
Aanvang: 20:00U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek