Mayday Parade naar de Melkweg

Ticketmaster
Mayday Parade naar de Melkweg
Mayday Parade naar de Melkweg

Er was eens een groep vrienden uit Florida die een band begonnen…Tien jaar en zes albums verder is Mayday Parade niet meer uit de scene weg te denken. Met zes studioalbums in de catalogus vieren de vijf mannen het tienjarig bestaan van Mayday Parade met een speciale anniversary uitgave van hun geliefde album, A Lesson In Romantics, die in 2007 voor hun doorbraak zorgde. In datzelfde jaar tekende de band bij Fearless Records ( Pierce The Veil, Tonight Alive, August Burns Red e.a) en mocht ze voor het eerst mee op de befaamde Vans Warped Tour. Met tien jaar tourervaring, zes studioalbums en de geperfectioneerde emo-inflicted poppunk sound, belooft deze avond niets dan goeds!

Mayday Parade
Datum: 02 Oktober
Zaal: Melkweg
Aanvag: 19:00
Verkoop start vr 10 mrt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek