Milow naar het Zuiderparktheater

Ticketmaster
Milow naar het Zuiderpark- theater
Milow naar het Zuiderpark- theater

Milow mag je met gerust hart één van de hardst werkende en internationaal meest succesvolle artiesten noemen. De afgelopen jaren speelde hij 300 concerten in 20 verschillende landen, waaronder uitverkochte zalen in Amsterdam, Berlijn, Parijs, Luxemburg, Madrid, Zurich, Montreal, Wenen, en Stockholm.

De Vlaamse singer-songwriter weet al vanaf zijn debuutalbum in 2006 elke keer de roos te raken als het aankomt op het maken van akoestische poppareltjes. ‘You Don’t Know,’ ‘You And Me ( In My Pocket)’ en natuurlijk de cover van 50 Cent’s ‘Ayo Technology’ leverde hem stuk voor stuk monsterhits op. Met laatstgenoemde domineerde de Belg lange tijd de radiostations en festivals, sleepte vijf MIA’s in de wacht en werd zelfs vemeld in het prestigieuze Amerikaanse Time Magazine.

Met zijn laatste plaat ‘Modern Heart’ verwelkomt Milow elementen van elektronische muziek, alternatieve R&B en zelfs hiphop in zijn wereld, die tot dan toe eigenlijk slechts bestond uit een akoestische gitaar. Daarentegen blijven de teksten nog even diepzinning en emotioneel pakkend als ervoor. Door samen te werken met producer Brian Kennedy ( Rihanna, Timbaland, Chris Brown ) lijkt het alsof het aansluiten bij de eigentijdse muziek het meest centraal heeft gestaan, zoals te horen in zijn meest recente single ‘Howling at the Moon.’

Milow
Datum: 27 juli
Zaal: Zuiderparktheater, Den Haag
Zaal open: 19.30
Aanvang: 20.30
Voorverkoop start: 10 Maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek