Milow naar Openluchttheater De Goffert

Ticketmaster
Milow naar Openlucht- theater De Goffert
Milow naar Openlucht- theater De Goffert

Als er één woord is dat het muzikale traject van Milow het best samenvat is dat ‘verandering’. Milow gooit het roer opnieuw om bij het maken van zijn nieuw album ‘Modern Heart’, zijn meest avontuurlijke album tot nu toe. Hij besloot zijn horizon en stijl te verbreden. Dit doet hij door elementen van elektronische muziek en alternatieve rhythm & blues te verwelkom in zijn wereld met de akoestische gitaar. De teksten van de Belgische singer-songwriter blijven nog even diepzinnig en emotioneel pakkend als ervoor. Er staat zelfs voor het eerst een liefdesliedje op de plaat.

Met ‘Modern Heart’ koos Milow ervoor om samen te werken met artiesten waar hij op het eerste zicht niet veel raakpunten mee heeft. Zo liet hij zijn comfort zone achter zich en verhoogde hij de lat van zijn liedjes en het album. Hij werkte samen met producers en artiesten als James Fauntleroy, Brian Kennedy, Rufus Dipper, Joe Chiccarelli en Marius de Vries.

Milow
Datum: 30 juni
Zaal: Openluchttheater De Goffert
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:45
De kaartverkoop start vrijdag 10 maart om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek