Motel Westcoast & Dilana Smith naar Music Club Kampen

Ticketmaster
Motel Westcoast & Dilana Smith naar Music Club Kampen
Motel Westcoast & Dilana Smith naar Music Club Kampen

Zaterdag 8 juli viert het befaamde Motel Westcoast gezelschap de start van de zomer. In dit bijzondere concert touren Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Brenda Bee én Julian Thomas samen met hun vijfkoppige band van Oost naar West via “Route 66”, dwars door de USA. Ze beginnen in New York waar de meeste kolonisten in Amerika aan wal kwamen om hun American Dream na te jagen, waarna de band vanaf Chicago de beroemde Route 66 zal volgen en allerlei muzikale ontmoetingen heeft om uiteindelijk uit te komen aan de zonnige Westcoast.

Wederom laat Motel Westcoast in The American Dream met hun prachtige meerstemmigheid en bijzondere muzikale bewerkingen de parels van de Westcoast-sound herleven. Stuk voor stuk wereldberoemde songs die hoog genoteerd staan in de Radio 2 – Top 2000!

Met o.a. nummers van legendarische groepen als Eagles, Crosby Stills & Nash, Fleetwood Mac, The Byrds, Doobie Brothers én The Beach Boys, maar óók van groepen en artiesten die er door zijn beïnvloed zoals; Paul Simon, Chicago, Kansas, Toto en Billy Joel.

Als voorprogramma komt Dilana Smith (bekend van The Voice of Holland) met haar gitarist Jeff Zwart een akoestische set doen.

Motel Westcoast & Dilana Smith
Datum: Zaterdag 8 juli
Zaal: Music Club Kampen
Aanvang: 20.30
Zaal open: 18.00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek