Mystery naar de Boerderij [Nieuwe datum]

Ticketmaster
Mystery naar de Boerderij
Mystery naar de Boerderij

De Canadese progressieve rockband Mystery werd in 1986 opgericht door multi-instrumentalist Michel St-Père. De band maakte in 2013 hun debuut in Nederland. Tijdens dit optreden in de Boerderij werd hun dubbel live album ‘Tales From The Netherlands’ (2014) opgenomen. Sindsdien ontbreekt ons land niet aan Mystery’s tourschema en hebben de sympathieke muzikanten een loyale fanbase opgebouwd.

De afgelopen jaren waren zeer succesvol voor Mystery. Hun album “Delusion Rain” (2015) kreeg lovende recensies en behaalde zelfs de eerste plaats in de jaarlijst van Progwereld. Vorig jaar was de show van Mystery één van de hoogtepunten van het Progdreams Festival. In 2017 is het 10 jaar geleden dat “Beneath The Veil of Winter’s Face”, Mystery’s derde studioalbum, werd uitgebracht. Uiteraard zullen ook andere fan favorites niet ontbreken. Een aanrader voor neo-prog liefhebbers van bands als Arena, Ayreon, IQ, en Frost*.

Mystery
Datum: zondag 20 Zaterdag 19 augustus 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek