Passenger naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Passenger naar De Oosterpoort
Passenger naar De Oosterpoort

Passenger komt 7 juni naar De Oosterpoort en dat is heel bijzonder! Eind oktober gaf Passenger nog een onvergetelijke en uitverkochte show in de Ziggo Dome waarmee nog maar eens duidelijk werd dat Passenger het clubcircuit voor eens en altijd ontgroeid is. En nu komt hij naar Groningen voor een clubshow in De Oosterpoort en daar zijn wij trots op!

Passenger is de artiestennaam van de Britse singer-songwriter Michael David Rosenberg. Zijn achtste studioalbum ‘Young As The Morning, Old As The Sea’ kwam in oktober 2016 uit. Hij is bijna een decennium eerder begonnen als echte troubadour en werd geliefd dankzij zijn bijzondere onemanshow. In die tijd groeide Passenger uit van straatmuzikant tot één van de bekendste singer-songwriters en speelde in de meest prestigieuze zalen en theaters over de hele wereld. Zijn grootste hit ‘Let Her Go’ bereikte in 16 landen de nummer één-positie. Met zijn laatste album én een volledige begeleidingsband komt hij op 7 juni naar De Oosterpoort!

Passenger
Datum: Woensdag 7 juni
De Oosterpoort
Aanvang: 20.00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek