Sólstafir naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Sólstafir naar Tivoli de Helling
Sólstafir naar Tivoli de Helling

De IJslandse metalband Sólstafir begon hun carrière in 1995 als blackmetalband, maar is in de loop der jaren steeds meer geëvolueerd richting post-metal en progrock. Hier en daar duiken ook folk-invloeden op – vooral Sólstafir laatste plaat Ótta (2014) bevatte veel nummers met een mystieke, hypnotiserende sfeer die alleen bands uit het koude hoge noorden van Europa kunnen verklanken. Op 26 mei verschijnt het nieuwe (zesde) album Berdreyminn, wederom voorzien van fraai artwork. De eerste vrijgegeven track Ísafold valt op door de rauwe, emotionele zang en de Thin Lizzy-achtige gitaarloopjes!

Sólstafir
Datum: 17 juni
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek