SQUAD in TivoliVredenburg

Ticketmaster
SQUAD in Tivoli Vredenburg
SQUAD in Tivoli Vredenburg

Op SQUAD staan de heetste rappers van Nederland en hoor je de hardste R&B van het moment. Op deze derde editie komt Ronnie Flex langs, die in februari nog twee platina singles aan zijn verzameling mocht toevoegen voor de hits Energie en Plek Als Dit. Hij neemt zijn partner-in-crime Lil’ Kleine mee – al lang geen kleine meer, want vorig jaar bracht hij zijn debuutalbum WOP! uit en stond hij solo in de HMH. Ook Jack $hirak is present, de producer van het grootste deel van het New Wave-album dat in 2015 de Popprijs won. Rapper en producer ESKO liet op zijn debuut-ep Probleemkind (2015) al horen dat hij moeiteloos switcht van hiphop naar house naar trap, we kennen hem natuurlijk ook van zijn label Van Klasse. Ook Top-Notch-artiest Paul Sinha komt eraan – check zijn debuutsingle Weekje Tenerife. Niet omdat het moet maar gewoon omdat het kan ja.

SQUAD: Ronnie Flex + Lil’ Kleine + Jack $hirak + ESKO + Paul Sinha
Datum: 04 juni
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek