Switchfoot naar de Melkweg

Ticketmaster
Switchfoot naar de Melkweg
Switchfoot naar de Melkweg

Het Nederlandse publiek loopt al sinds het prille begin van Switchfoot warm voor de band. De broers Jon en Tim Foreman en hun vrienden Chad Butler, Drew Shirley en Jerome Fontamillas scoorden al vroeg in hun carrière hits met ‘Meant To Live’ en ‘Dare You To Move’. Ze zijn de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een goed-geöliede machine die van elke liveshow een onmisbare belevenis maakt. De liedjes van Jon Foreman inspireren, dagen je uit en geven een stem aan de hoop die iedereen zou willen hebben. Dat blijkt eens te meer op het nieuwe album ‘Where The Light Shines Through’, dat voor een belangrijk deel centraal zal staan op 25 mei.

Switchfoot
Datum: 25 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek