The Coathangers & Ron Gallo naar het Stroomhuis

Ticketmaster
The Coathangers & Ron Gallo naar het Stroomhuis
The Coathangers & Ron Gallo naar het Stroomhuis

The Coathangers
Deze ‘ladies of punk’ hadden misschien nog geen instrument aangeraakt toen ze begonnen in 2006, maar ze beschikten wel over een enorme platencollectie gevuld met het beste uit de punkrock, grunge, no wave, lo-fi, garage en girlpop. Inmiddels kunnen deze kleerhangers spelen als de besten en dat laten ze zelfverzekerd horen op hun alweer vijfde wapenfeit ‘Nosebleed Weekend’. Nog steeds punky, snotty, party en girlie as fuck.

Ron Gallo
Deze krullenbol maakte met ‘Heavy Meta’ volgens velen al heel vroeg het rockalbum van het jaar en dat zou zomaar eens kunnen. Sowieso piekt Gallo vroeg met alles. Met zijn songs bijvoorbeeld, die zich vanaf het eerste couplet in je hersenen nestelen en je ondertussen verwennen met fuzzy licks, stiekeme motown koortjes en cynische woordgrappen (‘Airijuana’ uit ‘Kill the Medicine Man’ bijvoorbeeld). Live? Ja, ook dan piekt hij snel, gelukkig blijft hij de rest van de show ook on top of it.

The Coathangers & Ron Gallo
Datum: 25 mei
Zaal: Stroomhuis
Aaanvang: 21:00 uur
Zaal open: 20:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek