The Jungle Brothers naar Metropool

Ticketmaster
The Jungle Brothers naar Metropool
The Jungle Brothers naar Metropool

Een collectief hiphop artiesten die eind jaren 80 begin jaren 90 van zich doen spreken en hun stempel bleken te drukken op hiohop to come… Meer positivisme, trots zijn op je roots en een vernieuwend geluid neerzetten door ook nadrukkelijk jazz mee te nemen in het groepsgeluid. De La Soul en A Tribe called Quest zijn namen die direct in gedachten hebben als we het over dit collectief hebben maar The Jungle Brothers zijn misschien wel de pioniers als het gaat om de waarden van Native Tongue. Met debuut Straight Out the Jungle maken ze een blauwdruk waar De La Soul en A Tribe Called Quest graag en dankbaar op voortborduren. De plaat blijkt, net als opvolger Done By The Forces Of Nature, een klassieker in het genre.

The Jungle Brothers
Datum: wo. 21 juni 2017
Zaal: Metropool
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek