The Perfect Tool naar De Nieuwe Nor

Ticketmaster
The Perfect Tool naar De Nieuwe Nor
The Perfect Tool naar De Nieuwe Nor

De Amerikaanse band The Perfect Tool is naar eigen zeggen ’s werelds beste Tool Tribute band. Deze mening wordt echter gedeeld door vele mensen, waaronder Tool bandleden Adam Jones en Maynard James Keenan. Op donderdag 8 juni 2017 komen ze naar Heerlen om Tool’s album ‘Undertow’ (1993) integraal te spelen.

De muziek van Tool wordt omschreven als progressieve Metal, maar wordt de laatste jaren gedragen door een steeds breder publiek, zo stond de band als hoofdact op Pinkpop in 2006. De muziek kent poppy coupletten, meeslepende refreinen, maar kan je ook doen duizelen van de maffe maatsoorten, bizarre breaks en hypnotiserende intermezzo’s. Al deze facetten van hun idolen beheerst The Perfect Tool. En met toevoeging van video-projecties en andere productionele hoogstandjes krijg je met The Perfect Tool bovendien de totaalervaring van een echt Tool-concert!

Volgens Tool-zanger Maynard James Keenan zelf is The Perfect Tool de beste Tool-coverband van de planeet. En dat betekent dat je hoge verwachtingen mag hebben bij deze avond!

The Perfect Tool
Datum: 08 juni
Zaal: De Nieuwe Nor, Heerlen
Zaal Open: 20:00
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek