The Sugarhill Gang naar de Boerderij

Ticketmaster
The Sugarhill Gang naar de Boerderij
The Sugarhill Gang naar de Boerderij

‘The Sugarhill Gang’ wordt gezien als één van de eerste Hip hop supersterren en pioniers. De groep schreef in 1979 geschiedenis met hun debuut “Rappers Delight”, van deze plaat gingen meer dan een miljoen exemplaren over de toonbank. The Sugarhill Gang was de eerste groep die te gast was bij TV shows als American Band Stand, Solid Gold, Soul Train en Top of the Pops. De rappers ontvingen velen gouden platen en zijn een voorbeeld voor vele hip hop helden, zoals Busta Rhymes, LL Cool J, Lil Kim, 50 Cent, om er maar een paar te noemen.

The Sugarhill Gang
Datum: zaterdag 13 mei 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek