THEY. naar de Melkweg

Ticketmaster
THEY. naar de Melkweg
THEY. naar de Melkweg

Drew Love & Dante Jones zijn een Los Angeles-based duo, dat hun fusies van RnB, Rock & Hiphop zelf grunge ‘n’ b noemt. THEY. begon in 2015, toen ze hun debuut EP ‘Nü Religion’ uitbrachten met drie insane fijne tracks, zoals ‘Motley Crue’. Door de heavy gitaar effecten, atmosferische delivery en woozy zang en rap vibe zetten THEY. hun statement. Zo ontstond tevens de hit ‘Working For It’ met Zhu en Skrillex en in 2016 ging het duo op tour met Bryson Tiller. Sinds kort heeft THEY. het album ‘Nü Religion: Hyena’ uitgebracht met de dopest flavors en sounds! THEY. is pushing the limits op muzikaal gebied en blijven ons maar omverblazen met fire tunes.

THEY.
Datum: 17 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 10 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek