This is Jackson naar Bibelot

Ticketmaster
This is Jackson naar Bibelot
This is Jackson naar Bibelot

Live. Groots. Visueel. De Jackson moves. De muziek. Hoe anders breng je een hommage aan The King Of Pop? This Is Jackson neemt je mee langs de grootste hits van Michael Jackson. De energieke groep dansers en muzikanten treden in de verlichte voetstappen van ‘Billie Jean’, staan face to face tijdens ‘Beat It’, moonwalken als zombies uit het graf tijdens ‘Thriller’ en hopelijk krijgen we eindelijk te horen of Annie okay is.

This is Jackson is ontstaan in 2016 en speelde op diverse poppodia en festivals in Nederland en België. “Het komt niet vaak voor dat je meteen een beeld hebt hoe het moet worden en toch flitst meteen de hele show door je hoofd. Een dikke show, Jackson-style!”

This is Jackson
Datum: 23 juni
Zaal: Bibelot
Zaal open: 20.30
Aanvang: 21.00
Voorverkoop start 10 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek