Wolfmother naar Paradiso

Ticketmaster
Wolfmother naar Paradiso
Wolfmother naar Paradiso

Het vierde album ‘Victorius’ van Wolfmother was vorig jaar weer om te smullen en echoot nog steeds na in Paradiso na het ijzersterke optreden van de band in april. Ook op onder andere Lowlands toonde de Australische band aan elf jaar na het uitkomen van meezing-hitkanon ‘Woman’ nog garant te staan heerlijk uit de hoek te kunnen komen met al die fijne gitaarriffs. Neem nu bijvoorbeeld de titeltrack van ‘Victorious’: opnieuw een hitwaardige knaller zoals we van bandhoofd Andrew Stockdale mogen verwachten. Een optreden van deze krullenkop en co staat bol van heerlijk hardrockgeweld met een psychedelische twist.

Wolfmother
Datum: vrijdag 14 juli 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Verkoop start vr 10 mrt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek