Paul Weller naar Paradiso

Ticketmaster
Paul Weller naar Paradiso
Paul Weller naar Paradiso

De Britse singer-songwriter Paul Weller maakte in de jaren zeventig furore met The Jam, in de jaren tachtig met The Style Council en in de jaren negentig als soloartiest. In Groot-Brittannië wordt hij gezien als een van de meest invloedrijke artiesten en werd hij door de Britpopgeneratie gekroond tot ‘The Modfather’. Als soloartiest scoorde hij grote hits ‘Wildwood’, ‘You Do Something To Me’ en ‘The Changing Man’ en nam reeds twaalf albums op. Zijn laatste project is de soundtrack die hij maakte voor de film ‘Jawbone’. Deze komt op 10 maart uit.

Paul Weller
Datum: Vrijdag 09 juni 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Verkoop start vr 10 mrt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek