The Afghan Whigs naar Paradiso

Ticketmaster
The Afghan Whigs naar Paradiso
The Afghan Whigs naar Paradiso

The Afghan Whigs is de bewierookte band uit Cincinnati die onder leiding van zanger/gitarist Greg Dulli in de jaren ’90 een cultstatus opbouwde met hun intense alternatieve rocknummers en dito optredens. Hun meest succesvolle albums waren ‘Gentlemen’ (1993) en ‘Black Love’ (1996), maar mainstream succes was de band niet gegund. In 2001 stopte The Afghan Whigs ermee, kwamen kort bij elkaar in 2006 voor het opnemen van twee nieuwe liedjes en zijn sinds 2012 weer bij elkaar met de originele leden. In mei brengen de Amerikanen hun achtste album ‘In Spades’ uit, waarin het de kruistocht doorzet van het creëren van de missing link tussen midwestern punk als Die Kreuzen en Hüsker Dü, psychedelische soul van The Temptations en hard rock van Led Zeppelin en Lynyrd Skynyrd.

The Afghan Whigs
Datum: woensdag 09 augustus 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 19.30
Zaal open: 19.00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek