Wolfmother naar ’t Paard

Ticketmaster
Wolfmother naar ‘t Paard
Wolfmother naar ‘t Paard

Met hits als ‘Joker and the Thief’ en ‘Woman’, een grammy voor ‘Best Hard Rock Performance’ en tournees met grootheden als Aerosmith en AC/DC hoort Wolfmother zeker bij de grote rockacts van het decennium. Met een dikke festivalagenda in het vooruitzicht zijn de mannen weer back on the road. Wolfmother doet echter maar twee exclusieve clubshows in Nederland aan, waarvan het optreden op 13 juli in het Paard er één is.

Het Australische trio, onder leiding van de charismatische Andrew Stockdale, maakte in 2005 een verpletterende start met hun zelfgetitelde debuutalbum waarvan inmiddels anderhalf miljoen exemplaren zijn verkocht. Het laatste wapenfeit ‘Victorious’ stamt uit 2016 en wordt door de kenners gezien als hun beste album tot nu toe.

Wolfmother
Datum: 13 juli
Zaal: Paard
Zaal open: 19.30
Aanvang: 20.00
Voorverkoop: 10 Maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek