Yung Internet naar De Nieuwe Nor

Ticketmaster
Yung Internet naar De Nieuwe Nor
Yung Internet naar De Nieuwe Nor

Negen venues, zes donnies, vijf tapes, drie dudes en één Dixi. Vanaf april gaat het dan ein-de-lijk gebeuren; de “Dixiland Tour” van Yung Internet gaat van start. En op zaterdag 13 mei strijkt deze tour neer op de best bewaakte hiphop-stage van Limburg, de NIEUWE NOR. Dit gaat me er eentje worden, beloven ze!

De meeste mensen weten wel ongeveer hoe het er aan toe gaat bij een Yung Internet show, maar deze tour wordt totaal anders. “Waarom?” vraag je je misschien af… Misschien is ’t het verhaal dat rappers Young Mau en Yelli en beatmaker Hyperlink gaan vertellen? Of komt het dan toch door die gekke WC-dame inclusief Dixi on stage? Misschien is het de aanwezigheid van een bepaalde prins uit noord? Of is het de aanwezigheid van Victoire en Festus a.k.a. de Sexbeesten uit Nijmegen, inclusief hun nieuwe dansmoves?

Wat Yung Internet er er zelf over zegt? “Hoe je het ook went of keert, dit is onze eerste tour en we gaan er van genieten. Dit willen we graag samen met jou doen, dus begin te swipen en schaf alvast een ticket aan want dit gaat er eentje worden. We promise. -Yng_intrnt-”

Yung Internet
Datum: 13 mei
Zaal: De Nieuwe Nor
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek