Busta Rhymes naar Paradiso

Ticketmaster
Busta Rhymes naar Paradiso
Busta Rhymes naar Paradiso

Een wereldwijde legende. De uit Brooklyn afkomstige rapper Busta Rhymes brengt sinds 1989 de meest gewaardeerde rapnummers uit. Hit na hit als Look At Me Now, Break Ya Neck, Woo Hah! en Touch It zijn allemaal stuk voor stuk in de top van de charts terecht gekomen. Zijn snelle raps, bijzondere video’s, excentrieke stijl en gevoel voor clubhits zijn net zo lang als zijn carrière onmisbaar, en dat blijkt na maar liefst 11 Grammy’s geen leugen. Na 9 albums in zijn bijna 30-jarige carrière is aangekondigd dat er in de loop van 2017 nog een album verschijnt van Busta Rhymes. 15 juli staat Busta Rhymes eindelijk weer in Paradiso na flink wat jaren afwezigheid in Nederland!

Busta Rhymes
Datum: zaterdag 15 juli 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 01.00 uur
Zaal open: 00.00 uur
Verkoop start 11 mrt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek