Mick Flannery naar Bitterzoet

Ticketmaster
Mick Flannery naar Bitterzoet
Mick Flannery naar Bitterzoet

Met een geraspt geluid zingt Mick Flannery zijn American folk/rock liederen. In 2004/2005 won hij verschillende songwriting wedstrijden in Nashville. Hier viel hij op tussen al het andere talent en zijn eerste album ‘Evening Train’ was een feit in 2007. In 2014 nam hij een tijd vrij en in 2015 begon hij weer met schrijven aan nieuw materiaal. Afgelopen oktober verscheen zijn vijfde album ‘I Own You’. Het album heeft een nieuwe sound, hij luisterde veel naar Kendrick Lamar, meer beats en minder gitaar en piano. Dat is de reden dat dit album moderner klinkt dan zijn voorgangers.

Mick Flannery
Zondag 14 mei 2017
Zaal: Bitterzoet
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Verkoop start vr 10 mrt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek