Daan naar Paradiso

Ticketmaster
Daan naar Paradiso
Daan naar Paradiso

Drie jaar geleden bracht Daan het symphonische ‘Le Franc Belge’ uit. De geluiden van Parijs, het Franse chanson en ‘le cinéma’, maar evenzeer de sound van rammelende rockkelders, epische westerns & rokerige nachtclubs. Tekstueel gaat het dieper dan tevoren; het contrast tussen Daan’s Engelse teksten en de Franstalige die hij schreef met de cineast Thierry Dory, leveren scherpe contrasten; wild vs wijs, hemel vs hel, kind vs man, man vs vrouw, fantasme vs fatalist, liefde vs lust, etcetera.

Na dat album wilde Daan even geen muziek meer opnemen, maar eind dit jaar komt hij met een nieuw album met, opnieuw, zeer persoonlijke songs.

Daan
Datum: zondag 17 september 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Verkoop start 11 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek