Amy Macdonald naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Amy Macdonald naar De Oosterpoort
Amy Macdonald naar De Oosterpoort

De Schotse singer-songwriter Amy Macdonald brak in 2008 door met ‘This Is The Life’, een nummer-1-hit die meer dan een half jaar (!) in de Top-40 stond. Dat Macdonald geen eendagsvlieg is, bewees ze met daarop volgende hits als ‘Mr Rock & Roll’, ‘Spark’ en ‘Don’t Tell Me That It’s Over’.

Haar akoestisch getinte nummers winnen bij elke beluistering kracht dankzij Amy’s geweldige stem. Haar laatste plaat ‘Under Stars’ verscheen in februari, die ze eerder dit jaar aan het Nederlandse publiek presenteerde in een uitverkochte TivoliVredenburg. Op zondag 25 juni doet Amy Macdonald dit nog eens dunnetjes over in onze Grote Zaal.

Amy Macdonald
Datum: 25 juni
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek