Donnie naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Donnie naar De Oosterpoort
Donnie naar De Oosterpoort

Rapper Donnie is de hiphop-sensatie van dit moment! Hij noemt zichzelf ook wel de mannelijke Marilyn Monroe, verrast steeds weer met zijn hersenspinsels en gedaantewisselingen waarbij hij zijn extravagante mode smaak niet onder stoelen of banken steekt. ‘Mannelogie’ bestaat uit ervaringen die uit zijn leven zijn gegrepen en worden verhaald middels een mozaïek van slang en uiteenlopende talen. In de twaalf tracks die het album telt, doet Donnie de ‘Makkareen’ met Mr. Polska, neemt hij je mee naar ‘t Leidse, en reist hij naar zijn eigen kosmos waarbij hij zich als Wubbo Ockels voelt.

Donnie
Datum: Donderdag 12 oktober
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.00
De kaartverkoop start vrijdag 17 maart om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek