Torgeir Waldemar naar De Spieghel

Ticketmaster
Torgeir Waldemar naar De Spieghel
Torgeir Waldemar naar De Spieghel

De Noorse Torgeir Waldemar verraste praktisch iedereen toen hij op zijn 40ste uit het niets zijn debuutalbum uitbracht, waarmee hij liefhebbers van het americana genre over de hele wereld bereikte. Totaal onverwacht ontroerde de langharig, bebaarde Noor menig bezoeker op de afgelopen editie van TakeRoot. Nu komt hij terug naar Groningen met een nieuw album, genaamd ‘No Offending Borders’, waarop hij niet alleen opnieuw de gevoelige snaar weet te raken met zijn akoestische folkliedjes maar ook grandioze rock songs ten gehore brengt. Verwacht invloeden van Neil Young tot Gram Parsons. Ideale combi voor een optreden in De Spieghel onder de noemer ‘TakeRoot presents’. Mis het niet!

Torgeir Waldemar
Datum: Zondag 21 mei 2017
Zaal: De Spieghel, Groningen
Aanvang: 21:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek