Wende naar de Stadsschouwburg Groningen

Ticketmaster
Wende naar de Stads- schouwburg Groningen
Wende naar de Stads- schouwburg Groningen

Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren als een van de meest veelzijdige en spraakmakende artiesten en performers van Nederland. Of het nu pop, elektro, klassiek of hedendaagse muziek is, of zelfs een film, ze slaagt er steeds weer in haar publiek diep te raken. Rode draad bij alles wat ze doet: Wende wil verhalen vertellen, met een eigen stem en kracht, dwars door alle genres heen.

Of het nu in het theater of in de club is, Wende’s shows zijn vol van expressie. Ook in haar nieuwe voorstelling staat ‘Storytelling on Music’ (zoals ze dat zelf noemt) centraal. Om nieuwe verhalen en songs te schrijven benaderde ze gerenommeerde auteurs uit binnen- en buitenland. Met hen ging ze in gesprek over zichzelf, de toekomst, de taal en de wereld waarin ze leeft. Het resultaat is een intieme, verrassende en soms confronterende reis.

Wende
Datum: Zondag 19 november
Zaal: Stadsschouwburg, Groningen
Aanvang: 20:15
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek