Ab-Soul naar Melkweg

Ticketmaster
Ab-Soul naar Melkweg
Ab-Soul naar Melkweg

Big hair, baseball cap, black shades…dan hebben we het natuurlijk onmiskenbaar over Ab-Soul. Ab-Soul is al bijna tien jaar, met Kendrick Lamar, Schoolboy Q en Jay Rock aan zijn zijde, een van TDE’s vlaggenschepen en tevens Black Hippy’s meest obscure lid. Op zijn vier albums ‘Longterm Mentality’, ‘Control System’, ‘These Days…’ en de meest recente ‘Do What Thou Wilt’ uit 2016, waarvan o.a. de tracks ‘D.R.U.G.S.’ en ‘Braille’ afkomstig zijn, heeft Ab-Soul laten zien wat hij zoal in z’n mars heeft. Zijn lyrics dwingen je na te denken over maatschappelijke tekortkomingen en persoonlijke zoektochten naar spiritualiteit. Raw Soul! Zie je 6 juni.

Ab-Soul
Datum: 06 juni
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 17 mrt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek