Amber Gomaa naar het Patronaat

Ticketmaster
Amber Gomaa naar het Patronaat
Amber Gomaa naar het Patronaat

Ze heeft haar sporen reeds verdiend als achtergrondzangeres van Alain Clark en Jett Rebel. De Amsterdamse (geboren en getogen in Haarlem), van Egyptisch/ Nederlandse origine, is geen onbekende in de vaderlandse popwereld. Zo werd zij rondom de release van haar eerste EP, ‘Sun Gazing’, al uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

Van 20-feet behind stardom stapt ze nu naar voren met een veelzijdig geluid. Niet alleen koppelt ze energieke rocksongs aan het eighties-geluid van Prince, ook schemert in haar werk de invloed door van Paul Simon (Graceland) in de vorm van indrukwekkende Afrikaans aandoende, opzwepende, sensuele polyritmiek.

‘Moonchild’ is een ijzersterke plaat van een optimistische jonge vrouw die haar emotionele kwetsbaarheid durft te tonen, maar als muzikante totally in command is en bovendien van alle markten thuis. Of Amber Gomaa nu zingt, toetsen speelt, componeert, produceert of optreedt, op alle fronten betoont zij zich even trefzeker, eigenzinnig en creatief. Zie en hoor haar zingen en stel met eigen ogen en oren vast: als solo-artieste is Amber Gomaa een enorme aanwinst voor het Nederlandse live-circuit.

Amber Gomaa
Datum: Vr 14 april
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:00 u
Aanvang: 20:00 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek