Benjamin Francis Leftwich naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Benjamin Francis Leftwich naar Tivoli de Helling
Benjamin Francis Leftwich naar Tivoli de Helling

De poëtische Engelse singer-songwriter Benjamin Francis Leftwich doet met zijn hoge, ijle stemgeluid soms aan Bon Iver denken, al zegt hij zelf vooral naar Ryan Adams, Bruce Springsteen en Arcade Fire te luisteren. Naar Benjamin zelf wordt ook veel geluisterd, want zijn nummer Shine (afkomstig van zijn debuutalbum Last Smoke Before the Snowstorm) was in 2014 de Spotify-track die het vaakst op repeat werd gedraaid en daarmee officieel ‘most addictive track’ van het jaar. In 2016 verscheen tweede album After The Rain!

Benjamin Francis Leftwich
Datum: 22 juli
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek