Blood Ceremony naar Merleyn

Ticketmaster
Blood Ceremony naar Merleyn
Blood Ceremony naar Merleyn

De occulte rock van Blood Ceremony is zwaar beïnvloed door bands als Black Sabbath, Coven en Pentagram. De Canadese band onderscheidt zich duidelijk van andere artesten uit het genre zoals Jex Thoth, Witchcraft en wijlen The Devil’s Blood.

De kracht van de band ligt in de dwingende duistere sfeer, bijgestaan door zangeres Alia O’Brien en het gebruik van een dwarsfluit, die onherroepelijk doet denken aan Jethro Tull. De mix van hardrock, oude doom metal, obscure folk en vervreemdende psychedelica prikkelt en klinkt spannend. Het meest recente album ‘Lord of Misrule’ uit 2016 is het prikkelende bewijs hiervan!

Blood Ceremony
Datum: 12 juni
Zaal: Merleyn
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek