Chris Barber and the Big Chris Barber Band naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Chris Barber and the Big Chris Barber Band naar Tivoli Vredenburg
Chris Barber and the Big Chris Barber Band naar Tivoli Vredenburg

De Engelse trombonist, zanger en bandleider Chris Barber is van 1930 en er is dan ook een complete encyclopedie nodig om zijn muzikale leven te beschrijven. Zo stond hij aan de wieg van de carrière van Lonnie Donegan, de Schotse zanger bekend als ‘The King Of Skiffle’, en hielp hij de Engelse blueslegende Alexis Korner op weg. Barber heeft in zijn leven meer dan tienduizend (!) concerten gegeven met zijn band die tegenwoordig door het leven gaat als The Big Chris Barber Band. Verwacht vanavond blues, jazz, New Orleans, een vleugje rock ’n roll, anekdotes en natuurlijk spetterende trombonesolo’s!

Chris Barber and the Big Chris Barber Band
Datum: 05 januari
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek