Colter Wall naar de Melkweg

Ticketmaster
Colter Wall naar de Melkweg
Colter Wall naar de Melkweg

Colter Wall is opgegroeid in de Canadese Saskatchewan Prairies en maakt eenzame country muziek, net zo mooi als zijn woonplaats. Hij schrijft prachtige old-soul songs en is geïnspireerd door artiesten als Townes Van Zandt, Blaze Foley, Emmylou Harris en Waylon Jennings. Wall maakt een opmars in de Verenigde Staten: hij opende de show van Lucinda Williams in het Ryman Auditorium en bezorgde het publiek kippenvel tijdens zijn verschijning op Nashville’s skyville Live. De grootste klapper komt waarschijnlijk nog met Wall’s full-length debuut: een rauwe, minimalistische plaat, met een productie van Dave Cobb, die gepland staat voor halverwege dit jaar.

Colter Wall
Datum: 01 Juni
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek