De Dijk naar Metropool

Ticketmaster
De Dijk naar Metropool
De Dijk naar Metropool

Met de nieuwe single ‘Liefje Liefje’ zet De Dijk de toon voor ‘Groef’, een album vol klassiekers en minder bekende nummers, die helemaal anders klinken dan voorheen. Er is daarnaast ook nieuw werk op het album te horen. De Dijk het op dit album over een andere boeg. ‘We gaan nu aan het publiek vragen om onze muziek opnieuw te beluisteren’ zegt Huub van der Lubbe. ‘En er komen liedjes voorbij die we meer dan dertig jaar niet meer hebben gespeeld. Die een nieuwe kans krijgen.’ Een tipje van de sluier van andere nummers waar De Dijk op ‘Groef’ flink aan heeft gesleuteld: ‘Niemand in de stad’, ‘Ik kan het niet alleen’, het evenzo thematisch tijdloze ‘Melkboer met de blues’ en nog zo’n ‘vergeten’ nummer ‘De zon gaat op voor niks’, nu in chansonuitvoering.

De Dijk
Datum: 23 november
Zaal: Metropool
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:00
De voorverkoop voor dit concert start op vrijdag 17 maart om 17:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek