Donnie naar Doornroosje

Ticketmaster
Donnie naar Doornroosje
Donnie naar Doornroosje

De leipe van het plein, de mannelijke Anna Drijver of Maradonnie. Hoe je hem ook kent, rapper Donnie heeft zich in korte tijd gevestigd als dé nieuwe cultheld.

De nieuwe ster maakte indruk met zijn eerste mixtapes “Mannelogie” en “Loei Ordinair” met producties uit de keuken van Bas Bron (producer van De Jeugd van Tegenwoordig). Bron heeft nooit eerder voor een andere rapper of rapformatie nummers geproduceerd, maar maakte voor Donnie een uitzondering. Het geluid van Bron sluit naadloos aan op het intrigerende muzikale universum van Donnie vol merkkleding, drank en drugs. Zijn eerdere show in Merleyn verkocht maanden van te voren uit en recente hit “De Tuinslang” is niet meer weg te denken uit de tuin van de samenleving. Dit najaar komt Donnie terug. What a time to be alive, what a time to eat a bamischijf.

Donnie
Datum: 02 november
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:45
De kaartverkoop start op vrijdag 17 maart om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek