Dread Crew of Oddwood & Circle J naar de Effenaar

Ticketmaster
Dread Crew of Oddwood & Circle J naar de Effenaar
Dread Crew of Oddwood & Circle J naar de Effenaar

Deze geschifte piraten spelen geen suffe liedjes, ze bouwen een feestje. En ze doen dat met akoestische folkinstrumenten; accordeon, mandoline, bouzouki, fluit en speelgoedpiano! De Californiërs winden zaal na zaal om hun knokige vingertjes met een flinke dosis humor en hun puntige Celtic folk. Hoe ze dat noemen? Heavy Mahogany! Yup, alles met een knipoog, het hoeft niet always so serious toch? Trossen los!

Circle J
Als je van The Pogues, Flogging Molly, Dropkick Murphys, The Dreadnoughts, Mr Irish Bastard, Skontra houdt, of elke combinatie van die bands dan vindt je Circle J ook te gek. Deze energieke punkers zijn namelijk ook fan van deze helden. Lachen, gas erop en dansen maaarrrr.

Nog een klein toetje, want ook Pyrates zanger David Gallows legt vanavond aan bij de Effenaar-steiger en vuurt met zijn XL kanon solo enkele vette songs naar het publiek. What a night!

Dread Crew of Oddwood & Circle J
Datum: 24 november
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek