Dune Rats naar V11

Ticketmaster
Dune Rats naar V11
Dune Rats naar V11

Van Mallrats tot aan Rats on Rafts… de rattenplaag komt in allerlei soorten en maten. Wat dat betreft bevinden de Dune Rats zich in het gewenste habitat: de zonnige stranden aan de periferie van Australië. Voor gecompliceerde muziek ben je hier aan het verkeerde adres. Dune Rats schrijft kneiterenergieke garagerock-anthems in het verlengde van Wavves en FIDLAR (Zac Harper van laatstgenoemde is overigens een goede bekende van de Dunies): liedjes over bankhangen, wiet roken, ruzie met de buren en kattenkwaad (of beter gezegd, rattenkwaad) uithalen.

Afgelopen zomer wisten deze beroepsslackers met maatjes DZ Deathrays Rotown in vuur en vlam te zetten. Vanavond staat Dune Rats voor de afwisseling in de V11. Als het vorige optreden in Rotterdam enige indicatie was, zal de boot fervent heen en weer schudden dankzij de ongetemde geestdrift van dit gezelschap. Het nieuwe album van de Dunies heet The Kids Will Know It’s All Bullshit , dus een gevoel voor humor kun je ze niet ontzeggen. De leukste jonge band uit Down Under? Zonder twijfel!

Dune Rats
Datum: 4 juni
Zaal: V11
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek