DVL naar W2 Poppodium

Ticketmaster
DVL naar W2 Poppodium
DVL naar W2 Poppodium

DVL is een cross-continental “Blues Super Group”, bestaande uit zanger/harmonica speler Guy Forsyth en leden van de Britse Blues Hall of Famers, The Hoax. In 2013 waren Guy Forsyth en The Hoax hoofdacts op het Bluesrock Festival in Tegelen. Een korte discussie in de kleedkamer leidde tot een spontane sprong van Guy op het podium waar The Hoax net “Going To The Church” van The Red Devils inzette. In 2016 werd besloten om die samenwerking voort te zetten in DVL, in eerste instantie als een speciale headline act op het Bluesrock Festival met een muzikaal eerbetoon aan The Red Devils. Na twee korte succesvolle Europese tournees, besloot DVL terug te keren met een rauw bluesgeluid en een hoop nieuw materiaal.

Guy Forsyth is een bekroonde multi-instrumentalist en mede-oprichter van de legendarische Asylum Street Spankers. Zijn krachtige vocalen vormen het fundament van zijn gevarieerde en eclectische muzikale carrière. Jon Amor is een van de oprichters van The Hoax. Hij is verscheidene keren genomineerd als British Blues Gitarist van het Jaar, en is befaamd vanwege zijn no-nonsense en compromisloze benadering van de blues.

Robin Davey is eveneens een van de oprichters van The Hoax. Zijn nieuwste project bracht hem samen met de Californische band Nou Hung Heart die onlangs tot beste live band werd gekozen bij het prestigieuze OCMA.
Mark Barrett is al 20 jaar een van de leidende figuren binnen de Britse blues scene. Hij maakte vanaf 1997 deel uit van The Hoax in 1997 en staat bekend als de meester van de shuffle en een voorbeeld voor Britse blues drummers.
Dave Doherty is een voormalig lid en bassist van de Jon Amor Blues Group.

DVL
Datum: za 03 juni
Zaal: W2 Poppodium
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek