Gogol Bordello naar Doornroosje

Ticketmaster
Gogol Bordello naar Doornroosje
Gogol Bordello naar Doornroosje

Gewapend met violen, accordeon, gitaren, drums & percussie maakt het prettig gestoorde Gypsy-punk collectief, Gogol Bordello, van elke show een zinderend feest.

De band heeft twee doelen tijdens optredens: de liefde te prediken en het publiek in beweging te brengen. Frontman en boegbeeld Eugene Hütz is geboren en getogen in de Oekraïne. Met Gogol Bordello vermengt hij invloeden van zijn Oekraïne roots met o.a. traditionele Gypsy, balkenbeats, punk, rock ’n’ roll. Er is zelfs af en toe een uitstapje naar een Latijns-Amerikaanse stijl of dub. Toen Hütz via Canada in de Verenigde Staten kwam, speelde hij enkele jaren in punkbands. Daarna begon hij met vrienden Gogol Bordello. Naast muzikant is Hütz ook acteur, DJ, componist en poëet.

Gogol Bordello
Datum: 27 juni
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15
De kaartverkoop start vrijdag 17 maart om 10:00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek