Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band met extra concert naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band met extra concert naar Tivoli Vredenburg
Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band met extra concert naar Tivoli Vredenburg

De immens populaire Guus Meeuwis krijgt elk jaar met gemak een aantal keer het Philips Stadion in Eindhoven vol met zijn ‘Groots met een zachte G’-concertreeks. Maar ondanks al zijn successen zal hij nooit vergeten hoe hij ooit begon: gewoon met een bandje optreden in cafés. Om dat gevoel af en toe weer terug te halen heeft hij een paar jaar geleden The Monkey Sandwich Band opgericht. Bijkomend voordeel: in zo’n intiemere sfeer kan Guus meteen wat nieuwe nummers uittesten. Vanavond verandert de Ronda dus in een gezellige kroeg – of zoals Guus zelf al zingt: Weet dat je altijd welkom bent!

Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band
Datum: 06 oktober (extra concert)
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek