Kenny B naar ’t Paard

Ticketmaster
Kenny B naar ‘t Paard
Kenny B naar ‘t Paard

Met meer dan tien nummer 1 hits was Kenny B al een begrip in Suriname, voordat hij in 2015 het Nederlandse muzieklandschap veroverde met zijn megahit ‘Parijs’. Maarliefst 23 weken stond de single in de top 40, waarvan 7 weken op 1. Het nummer groeide uit tot de meest succesvolle Nederlandstalige hit van het jaar.

Van het leger tot Top Notch
Al sinds zijn achtste zingt Kenny B. Lange tijd voerde hij de band ‘Fransisco’ aan en maakte hij muziek in de toneelgroep van het Surinaamse Leger, ‘Mofo’. Toen hij op zijn 28e naar Nederland kwam, kwam zijn muzikale carrière pas echt op gang. Top Notch baas Kees de Koning was ook onder de indruk van de invalshoeken van Kenny’s teksten, de thematiek in de liedjes en de enorme ‘catchyness’.

In het voorjaar zal Kenny B weer met een nieuwe single komen en later dit jaar met een nieuw album.

Kenny B
Datum: 28 oktober
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30U
Aanvang: 19:30U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek