Dune Rats naar Paradiso

Ticketmaster
Dune Rats naar Paradiso
Dune Rats naar Paradiso

Je hoeft maar een video of twee van Dune Rats te bekijken en je weet precies waar je aan toe bent. Deze drie gasten uit Brisbane, Australië nemen het allemaal niet zo serieus en leven alsof er geen morgen is. Muzikaal gezien leveren ze onstuimige garage- en surfrock en zingen veelal over seks, drugs en alcohol. Ondertussen hebben ze wel gewoon een eigen platenlabel genaamd Ratbag Records waarop ze hun eigen werk en dat van gelijkgestemden uitbrengen. Hun tweede album ‘The Kids Will Know It’s Bullshit’ is in maart 2017 uitgekomen.

Dune Rats
Datum: Maandag 05 juni 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop start op vrijdag 17 maart om 11.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek