Marta Ren & the Groovelvets naar Doornroosje

Ticketmaster
Marta Ren & the Groovelvets naar Doornroosje
Marta Ren & the Groovelvets naar Doornroosje

Marta Ren is een ware souldiva uit het land van de fado, en haar Groovelvets zijn uit hetzelfde hout gesneden.

Marta startte eind jaren 90 als zangeres in een ska/reggae-band. Later experimenteerde ze samen met de band ‘The Funkalicious’ met sixties funk en soul. Nu heeft de zangeres uit Porto haar eigen strakke band om haar talent en liefde voor old-school soul en funk mee te uiten. Onlangs verscheen haar internationale debuutalbum ‘Stop Look Listen’, wat kan rekenen op positieve kritieken. Dat Marta Ren & The Groovelvets live nog een onsje dikker en vetter klinkt hoeven we de ware soul sisters en soul brothers niet te vertellen natuurlijk!

Marta Ren & the Groovelvets
Datum: 09 juni
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00
De kaartverkoop start op zaterdag 18 maart om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek