Michael Schenker Fest naar de Boerderij

Ticketmaster
Michael Schenker Fest naar de Boerderij
Michael Schenker Fest naar de Boerderij

Michael Schenker is één van de meest gerespecteerde rockgitaristen ter wereld. Hij maakt in de jaren ’70 deel uit van The Scorpions en UFO. Daarna richt hij de Michael Schenker Group op en dat is het begin van zijn succesvolle solocarrière. Dit najaar gaat hij op tour met maar liefst drie van de beste classic rockzangers die er bestaan én tevens de originele bandleden van de Michael Schenker Group: Gary Barden, Graham Bonnet en Robin McAuley.

Het is een wonder dat het is gelukt om de originele bandleden uit de jaren ’80 allemaal bij elkaar te krijgen. Michael Schenker’s solocarrière start in 1980 met het debuutalbum “Michael Schenker Group” met vocalist Gary Barden. In 1982 neemt Graham Bonnet, die net Ritchie Blackmore’s Rainbow had verlaten, het stokje over van Barden. Samen met Bonnet, bassist Chris Glen en drummer Ted McKenna neemt Schenker het album “Assault Attack” op. In 1986 vormen zanger Robin McAuley en Michael de McAuley Schenker Group. Een exclusief optreden dat je niet mag missen!

Michael Schenker Fest
Datum: dinsdag 31 okt 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek