Mykki Blanco naar Rotown

Ticketmaster
Mykki Blanco naar Rotown
Mykki Blanco naar Rotown

Mykki Blanco is multi-artiest en muzikale kameleon van de eerste orde. Met een verleden als beeldend kunstenaar, auteur en activist heeft hij nu een muzikaal universum geschapen dat geen gelijke kent. Blanco neemt drastische stappen en risico’s om achterhaalde taboes rondom geslacht, identiteit en seksualiteit met de grond gelijk te maken. Twee jaar lang ging Blanco door het leven als transgender vrouw om zich te ontpoppen tot de niet-binaire gender queer post-homo-hop muzikant die we vandaag voor ons zien.

In de wereld van Mykki Blanco imiteren kunst en het echte leven elkaar niet, maar zijn symbiotisch aan elkaar verbonden. Alleen Blanco kan een dergelijk fraai experiment en politiek getint werkstuk als High School Never Ends of Fendi Band ombuigen tot wereldwijde hits. Hij heeft het vermogen om diepgemeende statements te verpakken in briljante club bangers, en zijn experimentelere werk te voorzien van speelse referenties en culturele herkenningspunten. Noem Blanco gerust een van de meest vooruitstrevende artiesten van het moment. Bijzonder dus dat hij vanavond langs komt voor ons jubileumfeest in Rotown.

Mykki Blanco
Datum: 21 april
Zaal: Rotown
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek